INLOGGEN
«»

Ik gladiator weer

ik gladiator weer
speel niet
met wilde beesten

mijn wapens doden
slechts degene die
mij tegenstand geven

ik olie mij
met woorden die mijn
tegenstrever zeer bekoren

maar toen de keizer
downde met zijn duim wist
ik de wedstrijd verloren

later in de catacomben voelde ik
dat wij elkaar verstonden er was
geen strijd enkel wat onenigheid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik gladiator weer’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.