Van glazen torens

wil melker

kan waan
van glazen torens
macht en geld
zo maar bestaan

heeft de
eerste wereld
ooit iets voor
die kinderen gedaan

is onderdrukt
gevolg van jouw vrijheid
met als product
geen geld en ongeluk

glazen torens breken
dromen storten in
armoe zal zich wreken
dit is maar een begin

want spiegels
glinsteren niet meer
waan is door
de grond gegaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Van glazen torens’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.