Briljantte in de setting

wil melker

mag ik even
glinsteren op je hand
in warmte mijn kleuren tonen
jou de facetten laten zien
van het leven aan de rand


ben ooit gekloofd
in de hardheid van
mijn tijdloos leven
briljantte in de setting
van alleen maar geven


maar jouw lach en ogen
polijstten mijn oneffenheid
haalden karaten boven
in jou vond ik loepzuiverheid
en kan mezelf nu ook geloven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Briljantte in de setting’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.