Verboden vrucht

wil melker

wist je droom
de kersenboom met
rood en witte bloesem

de knoesten in de stam
waar jarenlang jouw kleine
vingers steeds vertoefden

in eerst verbazen
dan vertedering omdat
hij jouw gevoel ontving

ja de verboden vrucht
het plukverbod was tijdelijk
maar de eerste kers bleef goddelijk

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verboden vrucht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.