INLOGGEN
«»

Houvast en zekerheid

je gaf een hand
voelde warmte
aan de overkant

zag gelijke beelden
wist je met zo velen in
het schilderachtig avondland

vond de bron in paradijselijke
sferen putte kracht uit
steeds opnieuw proberen

voelde je bestemming aan
kreeg houvast en zekerheid om
in dit leven sterk te staan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Houvast en zekerheid’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.