Bolt van decadentie

wil melker

bolt van decadentie


ik heb de boot getuigd
zeilen gehesen
om de golven te breken

eindelijk verder
dan de eerste horizon
die bolt van decadentie

ik wil met jou
het avontuur weer aan
veilige havens hebben afgedaan

het ruime sop
spot met zelfgenoegzaam zijn
speelt gevaren uit in angst en pijn

samen gaan we
elementen trotseren en
voorbij de grenzen weer nieuwe leren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

16/04/2015

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bolt van decadentie’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.