INLOGGEN
«»

Ogen zien open

ik kocht vrij
handen leeg
ogen mogen alles
voor even gebogen

op eigen benen staan
huis ingericht
sociaal verplicht
verzekerd als een burgertrut

apart kamertje design
auto mijn keuken simatic
waterbed klotst vrienden
zit op rozen onschuld te blozen

haat dat slome
droom liever het ongewone
mezelf verliezen overgaaf kiezen
bergen beklimmen kijken en springen

ja vooral dat
heb ik altijd willen doen
alleen op de top het springen
alsof je opnieuw kunt beginnen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ogen zien open’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.