lijkt wel een gevang

wil melker

ik zie de mensen weer
van lang geleden
ze groeten me


ik was verbaasd
vroeg ze naar hun heden
maar iedereen had haast


ze maakten me onzeker
ik wilde naar mijn huis
maar niemand wist mijn thuis


ik weet nog dat ik
ben gaan dwalen liep
gewoon door vroegere verhalen


de nachten zijn hier lang
het lijkt wel een gevang
wie zal me hieruit komen halen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘lijkt wel een gevang’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.