INLOGGEN
«»

leven zonder spijt

ik wil je snelontwaken
zomer in je woorden zien
want als de dag begint
dan kus je me misschien


je wintert in je
nachtelijke dromen
kou trekt op in een lente
die nooit is gekomen


je zorg oogstte herfst
maakte vruchten vroeger rijp
maar bent jezelf helaas vergeten
daarvoor kreeg je te weinig tijd


bent eindelijk bevrijd
hebt jezelf weer alle
kans gegeven kom pak dit
nieuwe leven zonder spijt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘leven zonder spijt’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.