INLOGGEN
«»

Alles grijzigjes modaal

ik spiegel je net anders
dan je jezelf ziet
je gezicht weerspiegelt niet
wat ik voor ogen heb

je talenten zijn versneden
gedrag is heel sociaal
geen wondertjes in heden
alles grijzigjes modaal

ik wil je anders
meer gekte dat normaal
je niet laten binden
overleef maar de moraal

ga zon verhitten
zodat polen dolen
en niet eeuwig pitten in
hun diepvrieskist van sneeuw

geef regen groen
stenig rood tot zand
besproei de goot van de
woestijnen en drink de dood

je zult moeten leven
zonder van jezelf dat weg
te geven wat je wilt zijn
leer maar want ik vang je pijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Alles grijzigjes modaal’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.