INLOGGEN
«»

blaas alles maar af

diepte keek
afgrijzend leeg
de afgrond in

zwaar
vallen en
afglijden naar
was de klim

nog balancerend

blaas me weg
laat me maar afgaan
zo dat niemand
me ziet

blaas me op
kan ik jullie verlaten
in deeltjes verdriet

blaas
alles maar af
ik ga

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘blaas alles maar af’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.