INLOGGEN
«»

uit de mist van je hoofd

je handen
speelden met wolken
uit de mist van je hoofd


boetseerden de kop
met ogen waarin jij
ooit hebt geloofd


vormden lippen
met woorden dat jou
zijn trouw toebehoorde


maar in zijn gezicht
vond de mist geen herkenning
wolken hadden zijn bui als bestemming


hij onweerde slechts
jouw zon mocht niet schijnen
omdat hij dan meteen zou verdwijnen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘uit de mist van je hoofd’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.