INLOGGEN
«»

punt zijn staf met steen

bleke bekken galmen hun
onnozelheid in kaalslag
door de dikke vachten

groen staat verderop
te wachten en de herder
punt zijn staf met steen

totdat het dwars geluid
zich weer laat horen
de kudde wordt dan één

de geest gaat jagen
op de prooi het anderszijn
wordt in het nauw gedreven

honden leiden het venijn
hoeven trappen alles fijn
er is geen ander leven

kaalgeschoren lijven
mekkeren de wereld vol
wollig moet het blijven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘punt zijn staf met steen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.