Avondwandeling

Door: Wicky Steevensz

Onder een hemel bezaaid met sterren,
de maan louter een silhouet,
liep ik verstild in de pas
met jouw dromerige tred.

‘’Daar woont God’’..
en je wees naar boven.
Kleintjes keek ik omhoog,
van zoveel groots ondersteboven.

Zo school ik blijhartig
in jouw zachtmoedigheid,
onwetend van jouw grote- mensen- leed,
onder een hemel vol oneindigheid.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-03-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Wicky Steevensz (Actief sinds: 02-03-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Avondwandeling’ van Wicky Steevensz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.