INLOGGEN
«»

Twintig

Twintig minuten moet ik schrijven,
althans, volgens de psycholoog.
Twintig jaar moet ik nog blijven,
dat wil de vrouw die ik bedroog.

Neem je tijd, het gaat lang duren
eer je kan komen tot een besluit.
Waarom dan, binnen luttele uren,
gaat mijn gevoel op standje 'uit'?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

De Dichter
Actief sinds: 07-02-2015Informatie bij het gedicht:

20-12-2008 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Twintig’ van De Dichter zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.