staarde mij al wassend aan

wil melker

ik heb de zon gezien
als halve maan
zij staarde mij
al wassend aan

kwam snel tot
volle glorie toen
het verduisteren
was gedaan

daar, waar draaien
kruisen wordt slaat
donker toe en projecteert
haar beeld in zwart

massa breekt het
witte licht van jaren
geeft duister weet van eindelijk
weer schaduw te ervaren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘staarde mij al wassend aan’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.