hoe eeuwig moet zijn

wil melker

in strak blauw
klaren gedachten
verdwijnen schimmen
langs heldere lijnen

scherp tekent
de horizon hemel
contrasteert vandaag
filosofeert over morgen

toekomst is
kristallijn in haar kleuren
in het bouquet van haar geuren
proef je hoe eeuwig moet zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘hoe eeuwig moet zijn’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.