INLOGGEN
«»

vijzelt al zijn eigen medicijn

hij vijzelt al
zijn eigen medicijn
stampt woorden
van een ander fijn
verguldt de pil met het
glacé van eigen adoratie

hij is er uit en koos
de tweedekoers signatie
feesten en hoofdbrekens
kostte dit besluit maar
of zijn handen zullen helen
kan hem niet zoveel schelen

de esculaap heeft
hem in slaap gesust
nadat hij door de muze
dacht te zijn gekust
kom beste wonderboy, laat
iedereen maar spelen met je toy

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘vijzelt al zijn eigen medicijn’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.