de poorten van de hel

wil melker

ik zag je aan
de poorten van de hel
mij kende je uiteindelijk wel

we waren samen
vaak in cognito, ik wilde
anders maar jij besliste zo

gewoon recht toe recht aan
ik droomde van intimiteit maar
liet me altijd in jouw volheid gaan

satan wacht op pegulanten
pas later wist ik je verhaal
jij had zovele klanten

ik brand met jou mijn zonden
elkaar hebben wij nooit geschonden
waren altijd heerlijk lijf aan lijf gebonden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘de poorten van de hel’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.