INLOGGEN
«»

ochtendpost

gooi
wat letters
in een zin
verbrief
de boodschap
plak
de waarheid
dicht met tegenzin

was het de nacht
die te licht was
om bezorgd
te worden

de ochtendpost
maakt open
wat de nacht
gesloten heeft

zwart
heeft niet eens
afgegeven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ochtendpost’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.