INLOGGEN
«»

volg het krullen van de lijn

ik zie de golven overslaan
hoe donker wordt verzwolgen
hoe wit maar steeds blijft gaan

ik volg het krullen van de lijn
het schuim verdwijnt en laat
de diepte zwart verschijnen

ik draai en kolk mee
het sissen wiegt verleiding
ik voel de vrijheid van de zee

nog aarzel ik terwijl
het water langs me gaat
vandaag zich spiegelen laat

ik ben er nu mee klaar
terwijl de tranen vloeien, waarom
zal ik tegen de stroom op gaan roeien

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘volg het krullen van de lijn’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.