INLOGGEN
«»

hij kijkt mensen aan

ik pak de tram
om hem te zien
hij kijkt mensen aan

ziet ze komen
lacht ze toe en laat
ze na wat haltes gaan

ze weten zich
familie in zijn ogen
omdat ze elkaar mogen

ze zien zichzelf in
zijn blikken en leren zo
de das en sjaal te schikken

hij is vader van de
groep die hij mag rijden
in vertrouwen laten ze zich leiden

hij kijkt mensen aan en
weet aan anderen te geven het
stukje samen dat ze missen in hun leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘hij kijkt mensen aan’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.