INLOGGEN
«»

ja jij, omdat het Mij behaagt

ik ben je God vandaag
bid mij om licht voordat
ik je nu wakker maak

ik speelde met de maan
verduisterde de verte en
joeg herten op met schemering

je koos een huis en vrouw
bleef trouw aan aardse zaken
met gratis had je niets te maken

ik geef je vierentwintig uur
om deze goddelijke dag te
vieren voor de rest ben ik te huur

voor een keer in je leven
zal ik je alle dromen geven
die je in gedachten hebt

ik ben je God vandaag
geniet van alle dingen
ja jij, omdat het Mij behaagt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ja jij, omdat het Mij behaagt’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.