INLOGGEN
«»

dansten in het stilstaan van de tijd

we stopten waar
de anderen verder
gingen en dansten in
het stilstaan van de tijd

je keek me aan
ik zag het blauwe
van de IJssel in
je ogen stromen

ik zag het staan
het huis, de lage
dijk, stil leunend
tegen onze dromen

we openden de
kamers naar ons hart
het rood kleurde apart
versierde alle deuren

we vrijden in
het gras en roken
hoe de zomer was
met warme geuren

we glansden goud
in passioneel bewegen
kregen meer dan hemel
en daarna Gods zegen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘dansten in het stilstaan van de tijd’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.