INLOGGEN
«»

de magie van soepele zinnen

de lege tekst
tocht wind
luguber kaatsen
medeklinkers
echo's naar elkaar

ze kunnen geen
volume vinden
klinkers klotsen
tegenritmes en
zijn onbenaderbaar

woorden missen
de magie van
soepele zinnen
brengen niet meer
binnen dan betekenis

strofen vloeien niet
omdat de inhoud
strakbevroren lijkt
misschien wel
doodgeboren blijkt

omdat er geen
emoties zijn
die mensen raken
waar ze over praten
als dit weer gelezen is

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘de magie van soepele zinnen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.