INLOGGEN
«»

het licht verscheen een glans

de lucht was zoet
het licht verscheen
een glans die er
niet eerder was

tot ik je ogen las
wist dat je gebroken
had met liefde
in voorbije dagen

mijn bitterheid
verkoelde handen
gaf bloemen en
verpakte schande

gal verteerde
mijn gevoel
rispte op in
zure woorden

ik had verloren
wat geëigend was
dat merkte ik
veel later pas

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘het licht verscheen een glans’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.