INLOGGEN
«»

Op verre vlucht

vlieg maar
pak de vrijheid van lucht
ga op verre vlucht

je kijkt me aan
ik zie je denken
terwijl jij daar blijft staan

heb je hand gepakt
we zijn gegaan
in afscheid nemen

op woorden
zijn we weggedreven
keken nog heel even om

twee mensjes liepen daar
maar hun geesten waren vrij
onbelemmerd vlogen wij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

06/08/2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Op verre vlucht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.