Een proeve naar meer

wil melker

een proeve naar meer


ik proef de tijd
die langzaam verglijdt
tot de smaak van vandaag

wanneer ik bijt
knarsen seconden
heel even als eten

een klein moment
dat het nu
tot verleden bestemt

soms in gedachten
blijft hangen met
de nasmaak van verlangen

een proeve
naar meer met
een terugblik in sfeer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

17/10/2014

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een proeve naar meer’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.