INLOGGEN
«»

mijn vele graven

Ik passeer in golven van gevoel
de getijden waarin ik ben verdronken
maar ook telkens weer ben geboren

Mijn vele graven die ik telkens
weer ontvluchtte, scharen zich
nu allen aan mijn zij

Geleerd heb ik niet om dood te zijn
ofschoon mijn masker
suggereert, jij bent mijn

Ik laat en onderga de tellen
van de tijd, en assembleer mij
met de tochten van mijn vele levens

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

elze schollema
Actief sinds: 01-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘mijn vele graven’ van elze schollema zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.