de nacht

elze schollema

Een onderhuids verlangen
zoals mijn ziel beaamt
spreek ik de nachtwakers
aan op hun gedrag

Ergens hoor ik gekissebis
en even verderop
spreken diepe oergeluiden
de genoegens van het duo spel

Wij zijn mens
gelijk aan elkander

De dromen zijn gestorven
de stigma’s in mijn handen
houd ik vanaf nu verborgen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

elze schollema (Actief sinds: 01-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘de nacht’ van elze schollema zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.