INLOGGEN
«»

Laat me even

Mag ik voor even
je gouden vleugels raken
zodat ik getemd
in mijn afrastering kan blijven

Laat me even voelen
hoe het vrouwzijn voelt
je borsten en dat iets
van onder je navel

Opnieuw geboren worden
maar dan in jouw schoot
waar ik het kind mag zijn
heel dapper en ontbloot

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

elze schollema
Actief sinds: 01-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Laat me even’ van elze schollema zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.