het leven

Lúthien Oronar

het leven
leren spelen
kost jaren

wij bewaren het
tot eindeloze diepten
en hoogten zijn gezien

misschien morgen
en nu
nu is Zij

~

zij speelt met Dracula
komt nabij en laat niet na
op en neer te spelen
in het water

onze eigen Draak

zij speelt met water
licht en vuur en laat de aarde
als baarmoeder nog
even voortbestaan

~

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Informatie bij het gedicht

(eerste deel is een reactie op Wil Melker)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘het leven’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.