Leven en sterven

Lúthien Oronar

Bij leven en sterven
vieren en delen
weten wij
dat ons bestaan
in materie
duaal is

De Aarde vraagt
en draagt ons blij

Sterrenstof maakt open
blij en dankbaar
Zo vragen zij ons
de handen te vullen

met eeuwige liefde
licht en genade
voorbij het denken
woont het weten

Leven en sterven
vieren en delen
huilen en vasten

Open jou
in en uit mij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Leven en sterven’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.