INLOGGEN
«»

Nachtgedachten

Zie haar voor mij
net vijftien jaar
verdwaald in het leven
pijnlijk getroffen
in haar eigen wil

haar grenzen leken
eindeloos
haar leven
het centrum

van alles en
iedereen afgesloten
nu het spel
haar grenzen voorlegt

is alles gezegd
het leven niet te slikken
laat staan te verteren
waar haar veilige muur
zoveel barsten toont


en die barsten snijdt
zij open


er lopen tranen
langs mijn ziel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lúthien Oronar
Actief sinds: 07-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nachtgedachten’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.