INLOGGEN
«»

Kadootjes

De geschenken van het leven
een contact
enige afspraken
soms een afwijzing
het is er vol-ledig
op één woensdag

mag ik je vragen
mee te vieren
genieten
van de vruchten
die het land geeft

gevonden

op een fietstocht
door het landschap

wandelend over de markt
aan de deurklink
en in mij

zo de kadootjes
van vandaag
in alle eenvoud
en schoonheid

zo zij mij raken
het leven zingt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lúthien Oronar
Actief sinds: 07-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kadootjes’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.