Knuffelbeer

Lúthien Oronar

Zachte ronde vormen
en eindeloos veel tederheid
het is de tijd van liefde
knuffelen en vieren
versieren van de morgen
tot in de diepe avond

we draaien rond en rond
gelijk een weense wals
en stallen hierin gelijk
het vreugdevolle
dat adem
en leven
heet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Knuffelbeer’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.