Samenspel

Lúthien Oronar

Samen met jou mijn liefste
adem ik de ochtend in
spin garen uit vlasdraad
nu het leven gaat over pijn
alleen en verbonden zijn

in stilte lezen wij woorden
voelen de twijfel en oorlog
tussen mensen die elkaar het
licht in de ogen niet gunnen
over kinderlijken heen

hun enig en alleen gelijk
opeisen
zonder enig gevoel van vrede
compassie en herinnering
aan leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Samenspel’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.