INLOGGEN
«»

Verzwegen moment

even ver verwijderd van
het puin, zoals een archeoloog
het verleden ontkent, kan ik jouw
adem niet schrijven

het moment dat is verzwolgen
spreekt de ruimte tegen
waar we in het sombere
hebben gereisd, terwijl
het leven telkens blijft
kaatsen in de vele kraters
met slechts één maan

zoveel haat kan er toch
niet zijn verborgen in het
vluchten van jouw stem?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

elze schollema
Actief sinds: 01-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verzwegen moment’ van elze schollema zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.