INLOGGEN
«»

Acta non verba

het verwonden van de tijd
kent geen aanknopingspunt
waarom een mens toch lijdt

het verachtelijke ligt verscholen
ergens dieper dan de spijt

doch kent berouw geen waarheid
want wie we ook mogen zijn
het is de afstand van geboorte

zij is het begin en kent het einde

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

elze schollema
Actief sinds: 01-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Acta non verba’ van elze schollema zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.