De middelmaat

wil melker

de middelmaat


weer heb ik geprobeerd
mijn horizon te verticaliseren
het is mij niet gelukt

droeg stenen aan voor babel
talen spraken vloeiend hun cement
op weg naar het ultiem moment

maar woorden braakten stilte uit
wij raakten onze hoogte kwijt
in een chaos die geen hemel kent

erosie heeft de klus geklaard
ambities kennen weer hun aardse plaats
ik blijf gewoon de middelmaat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

29/09/2014

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De middelmaat’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.