INLOGGEN
«»

Sporen van verstand

sporen van verstand


jij vertrouwt
jouw voetstappen
toe aan het strand

zij tekenen
sporen van verstand
in silicium van het zand

dat als geheugen
en actuele databank
het bestaan omspant

alleen en toch
direct verbonden
met alles wat er is

deel jij de wereld
als schepper zonder
ooit te worden gewist

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-09-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

26/09/2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Sporen van verstand’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.