MH 17

KitKat

Het leven is betrekkelijk
Een die grenzen overschrijdt
Een wereld vol met gekken
Constant die ene strijd
Alles draait om macht en geld
Gevoelens, dat hebben ze niet
Leven in een Wereld vol geweld
Zonder dat je elkaar echt ziet,
Ziet .. Als mensen met een hart een verhaal
Hoe durven ze ?
Allemaal gemaakt door een ' god'?
Dit? Wat niet goed te praten is?!?!
Triest,.. Diep triest dit gemis
Triest voor t geloof, t volk eigenlijk voor de wereld
Hoop mag , kan je hebben
Hoop voor de nabestaanden
Hun verdriet , hoef ik niet verder uit te leggen.
T snappen doe je t niet
Nederland, een van de kleinste, rouwt mee
Iedereen wilt helpen, deze pijn te verzachten , maar hoe? En waarmee?
Met stomheid geslagen , beleef ik deze dagen.... Dol op mijn gezin
Ga nooit heen zonder te groeten,
Zo' n belangrijke zin.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-09-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

KitKat (Actief sinds: 18-09-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘MH 17’ van KitKat zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.