INLOGGEN
«»

steek je hand in het vuur

steek je hand in het vuur
en vertel me wat je voelt
kijk de tijd recht in de ogen
wees zelfs vrees de baas

nu een hand genoeg is
en woorden tekortschieten
roep dan niet om hulp
maar draag je last in stilte

laat de golven je overspoelen
de druppels door je haren gaan
maar laat de kou je nooit pakken
en hoor de wijzer verder tikken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-09-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zomaar-Iemand
Actief sinds: 20-04-2014Informatie bij het gedicht:

Pretty random Auteursrechten
Op dit gedicht ‘steek je hand in het vuur’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.