Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

Kijkje terug

Ik neem een kijkje terug op waar ik ben gestrand. Dat het zo zou lopen had ik nooit verwacht. Maakte een misstap ik had te kort nagedacht. Me gevoel had niks gesproken ik dacht dat het wel goed zat. Maar dat was gelogen. Was alleen me gevoel aan het ontlopen. Ik had me hart bedrogen, die al was gebroken.
Het was een oorlog met mezelf die ik had verloren. Vallen en opstaan is iets wat bij het leven hoorde. Dit keer kon ik blijven opstaan alleen de kans dat ik bleef staan was niet zo behoorlijk

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-08-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Verkruissen
Actief sinds: 08-05-2014
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kijkje terug’ van Verkruissen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.