INLOGGEN
«»

automutilatie 8

 automutilatie 8


 Pijn vloeit door mijn lichaam.

 Als spelden die in mijn aderen steken.

 Het brand als een vuur door mijn lichaam.

 Die wordt aangewakkerd door mijn hart.

 Die het door mijn lichaam pompt.

 Niks help tegen de pijn die ik mijn leven lang voel.

 geen medicijnen geen drugs niks van dat helpt.

 Het enige wat even helpt is het mes.

 Maar het werkt maar even het verlicht het maar een paar minuten.

 Maar het is toch weer even een verlichting.

 Maar daar naar komt het weer terug.

 Kon ik maar slapen dan had ik even rust.

 Maar zelf medicijnen helpen niet voor het slapen.

 En als ik maar even slaap beginnen de nachtmerries.

 Helaas is het enige wat helpt het snijden.

 zodat het bloed even een uitweg vind.

 Maar dat is juist het gene wat ik niet meer wil maar wat moet ik anders?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-07-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

luiehond
Actief sinds: 21-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘automutilatie 8’ van luiehond zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.