INLOGGEN
«»

De tijd

‘Mama, mag ik naar de speeltuin?’

Het plezier dat je had vroeger

Het voelt nu als voorbij

Maar de herinneringen blijven altijd staan

 

Elke seconde word je ouder,

En wat toen nu was is nu verledentijd

Je gaat steeds aan meer dingen denken

Dingen waaraan je niet eens wil denken

 

De druk op je word steeds groter

En per dag zou je liever weer terug naar het verleden willen gaan

Of juistem naar de toekomst

Maar zou het dan beter worden?

 

Iedereen verandert in tijd

Het kan op de slechte manier

Maar ook op de goede manier

 

Maar één ding is zeker

De tijd staat nooit stil

En daar verander je niks aan

Geniet van de tijd waar in je nu leeft

Because, you only live once

Maar vergeet nooit de mooie momenten die je hebt meegemaakt

En blijf jezelf

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-07-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

xHemmingss
Actief sinds: 30-06-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De tijd’ van xHemmingss zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.