INLOGGEN
«»

Het leven

 Het leven
 Er zijn mensen die zeggen dat je alles kan bereiken
 Maar dat zijn mensen die succes en geluk hebben gehad
 En dat graag willen horen
 Maar vergeet niet dat je met het geluk moet zijn geboren
 Je leven is al bepaald als je in de wieg leg
 Altijd geluk of altijd pech
 Sommige mensen lopen tegen muren op
 En stoten zo vaak hun kop
 Nooit een verlichte weg
 Succes daar komt veel geluk bij kijken
 Meestal alleen weggelegd voor de rijken
 Dus leef gewoon je leven en denk bij alles wat je doet
 Het komt altijd zoals het komen moet
 Er is niemand die het leven kent
 Maar ook al heb je nooit geluk
 Zorg dan dat je tevreden bent met wat je hebt
 Want wat je niet hebt kun je ook nooit missen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Danny van Strien
Actief sinds: 14-05-2014Informatie bij het gedicht:

leven Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het leven’ van Danny van Strien zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.