INLOGGEN
«»

Een traan

Ik laat een traan.Een traan van verdriet.
Een traan wat zoveel betekenissen heeft, zoveel gevoel.
Als een traan kon spreken had die gezegd,
dat het pijn doet dat het zo is gegaan.
Dat die boos is, zo boos dat het huilt.
En niemand weet wat er allemaal nog meer achter die traan schuilt.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Verkruissen
Actief sinds: 08-05-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een traan’ van Verkruissen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.