Je ogen blijven stil

wil melker

Je ogen blijven stil

je speelt vandaag
om gisteren te vergeten
het niet meer willen weten

in je lach kleurt zon
wind piekt blonde haren
in vrolijkheid rondom

maar je ogen blijven stil
in het murmelen van de zee
hoor je wat hij wil

ziet de golven groeien
schrikt en stikt haast door
zijn brute overrompeling

het is niet uit te wissen
zijn excuses van vergissen
hebben haar niet meer geraakt

zij is bevroren kan enkel nog
de meeuwen horen schreeuwen
hij heeft mij kapot gemaakt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

30/04/2014

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je ogen blijven stil’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.