Als een magneet

wil melker

als een magneet

het was die straat
dat huis
als een magneet
trok het mijn aandacht

de bewoners
waren slechts passanten
op doorreis voor even
op zoek naar het leven

de tuin verwilderd
ooit gesnoeid  door
ondeskundigheid van
mensen zonder tijd

de voordeur opende
in kraak en braakte
altijd lieden uit op hun
vlucht naar frisse lucht

honden meden de entree
keken onrustig naar
hun baas en namen
de staart tussen de benen mee

het was een doorgangshuis
op de kruising van aardstralen
in verkeerde energieën voelden
de bewoners zich nooit thuis

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

28/04/2014

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Als een magneet’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.